Arkiv för Mars, 2012

Massachusetts Piratpartiet Diskuterar Kopimism

0

Andra Kopimists,

Vi är glada att se att Kopimism diskuterades nyligen vid 2012 Massachusetts Piratpartiet konferens! The great presentation, mod levereras av Lauren Pespisa, finns Här.

Om du vill ha mer information om Massachusetts Piratpartiet, välkommen att besöka deras hemsida på www.masspirates.org

Till troll i videon som försökte flera gånger för att attackera Kopimism: sir, you should not bring a legal argument to a religion fight. Expecting any religion to provide a logic-based mandate for every single action that one might take is absurd and offensive. It insults the basic moral fiber of Kopimists and all of humanity to outright demand a total moral code of conduct from anyone purporting to have a new perspective on issues of our time. Are we nothing but slaves to our omnipotent Gods? This kind of expectation is typical of someone living in the shadow of Judeo-Christian dogma embedded in an overly-authoritarian governance structure.

Copying and disseminating information is ethically right. Copymixing is sacred and a sign of respect. These ideas do not deal in any way with compensation of any kind for the transfer of information, nor do they place mandates on Kopimists. People decide for themselves where they draw the lines. People decide what they release and what they choose to keep private. Vänligen, try listening before you speak. Who knows… you might end up sharing a bit in the end!

Dela mina uppgifter

varje dag

alla sätt,

AdVATAR

Massachusetts Piratpartiet Diskuterar Kopimism
http://kopimistsamfundet.us/2012/03/31/the-massachusetts-pirate-party-discusses-kopimism /
http://kopimistsamfundet.us / matande
Första United Church of Kopimism, USA
Seed tron
http://1.gravatar.com/blavatar/1d7b204762e54dcc82c54a462d11b480?s = 96&d = http% 3A% 2F% 2Fs2.wp.com% 2Fi% 2Fbuttonw-com.png

Eircom ... Värsta ISP i världen

0

En annan uppstött artikel från TorrentFreak.com - =-

Efter att ha ursprungligen motsatte sig uppfattningen att det borde sluta sina abonnenter dela upphovsrättsligt skyddade verk, i ett knappt 4 åren Irlands ISP Eircom har kommit helt helomvändning. Inte nog med det kommer till ett privat avtal med musikbranschen att genomföra en 3 strejker-style regimen, men nu är det att be andra internetleverantörer att ansluta dem med detta. Det är ensamt att vara denna typ av "pionjär", speciellt när det sätter ditt företag på en kommersiell nackdel.

I 2008, Irish inspelade Music Association (IRMA) vidtog rättsliga åtgärder mot Eircom, Irlands största Internetleverantör.

De så kallade fyra stora märken - EMI, Sony, Universal och Warner - ville att ISP att installera proaktiv filtrering teknik som syftar till att stoppa illegal fildelning hos Eircom kunder. Eircom vägrade, IRMA stämde, och fallet hamnade i domstol - men inte särskilt länge.

Vid 11: e timme i februari 2009 företagen kom ett avtal som skulle se Eircom införa ett graderat svar system för att hantera felaktiga abonnenter.

Emellertid, Eircom behövde något i gengäld. Avtalet hade lämnat Eircom i den föga avundsvärda positionen att vara den enda ISP i Irland med en officiell policy frånskiljande kunderna enbart på anklagelserna om musikindustrin.

Men den första skivindustrin målet, ISP UPC, vägrade att spela boll och efter att bli stämd så småningom vann sin sak.

Medan etiketterna hade "belöning" Eircoms efterlevnad av MusicHub tjänsten, produkten har märkts lacklaster och då PaidContent frågade hur många användare tjänsten har, Eircom vägrade att berätta för dem.

Så med Eircom nu på en kommersiell nackdel och ingen omedelbar tecken på att branschen kommer att tvinga någon annan ISP att genomföra 3 strejker, ISP är kvar att göra det ensam. Vid det bästa av en dålig situation är nu beskriver vad den gör som en "skyldighet".

"Eircom är av uppfattningen att dessa skyldigheter är en del av en roll som alla ansvarsfulla företag måste tjäna,"Eircoms konsumenter vd Stephen Beynon sa.

Eircom insistera på att de vill respektera sina kunders rätt till privatliv, men från att slåss IRMA i 2008/9, De tror nu att andra Internetleverantörer skall göra som de har gjort, och gör en affär med inspelningen gruppen.

"Vi tycker att det vore bättre för alla om branschen och rättighetsinnehavarna hittat ett sätt att angripa detta problem. Det kommer inte att försvinna. Den nuvarande situationen är inte idealisk, men vi kunde skapa något som rörde sig frågan framåt om vi arbetade tillsammans,"Beynon tillsattes.

Eller med andra ord, vattnets stora, kom in.

Beynon säger att Eircom anser att det har en skyldighet att upprätthålla lag när olaglig verksamhet förs till dess kännedom, men det tar ord ett privat P2P tracking bolaget som slutgiltig och det finns ingen rättslig tillsyn, något som orsakar kontroverser i varje jurisdiktion rekommenderat.

Det är intressant att notera att om Eircom hade haft sin grund tillbaka i 2008 när den stämmas av etiketterna för att proaktivt filtrera abonnent ladda upp data, nu skulle det ha hört Europas högsta domstolen ogillar vad de blivit ombedda att göra som illegal.

Hade de känt att 2009, skulle de ha känt mig så tvungen att göra 3 slår behandla?

Eircom ... Värsta ISP i världen
http://kopimiuk.wordpress.com/2012/03/27/eircom-worst-isp-in-the-world /
https://kopimiuk.wordpress.com / feed /
Kopimi.co.uk
Storbritannien kyrkan Kopimism.
http://s2.wp.com/i/buttonw-com.png~~V

BREINless

0

Anti-Piracy Group Stänger Pirate Bay Proxy - återigen visar en häpnadsväckande förståelse för hur Internet fungerar ;)

Hollywood-stödda mot piratkopiering klädsel BREIN försöker stoppa den massiva tillströmningen av Pirate Bay proxy webbplatser som kringgå en domstol ordnad blockaden i Nederländerna. Gruppen fick en föreläggande mot en proxy och har hotat många andra med rättsliga åtgärder. Medan BREIN ansträngningar tycks ha haft viss effekt, Frågan är hur länge.

I januari, Domstolen i Haag fast att Ziggo, den största ISP i Nederländerna, och konkurrent XS4ALL, måste blockera åtkomsten till The Pirate Bay.

Den härskande var den första att få en bred censur till Nederländerna, men som alltid på Internet hittar sätt att rutten runt sådana blockader. Inom loppet av några dagar hundratals individer webbplatser installation proxy som tillåter kunder att internetleverantörer att fortsätta använda The Pirate Bay.

Dessa fullmakter göra domstolsbeslut värdelös, som är en nagel i ögat på lokal anti-piratkopiering klädsel BREIN. I ett försök att ta beräkningstalen uppkopplad, BREIN har kontaktat de ägarna till dessa proxy sidor, beställning för att ta ner de proxyservrar - annars.

Denna vecka anti-piratkopiering gruppen erhållit föreläggande från domstolen i Haag, som instruerar proxy webbplats tpb.dehomies.nl att stänga. Om webbplatsen ägaren fortsätter att erbjuda tillgång till The Pirate Bay att han riskerar böter 1000 euro per dag.

Beväpnad med domstolens papper, BREIN kontaktade också operatörer av många andra proxy platser inklusive alwaysapirate.org och remastered.nl som snabbt tog sina webbplatser offline och ersatt dem med ett meddelande från den anti-piratkopiering gruppen.

Depiratebay.nl och thepiratebay2.nl kontaktade också BREIN, men dessa platser vara tillgängliga för nu.

Den 15-årige föraren av den senare platsen bekräftade att han kommer att ta platsen offline innan BREIN s deadline går på fredag. Även om han inte håller med BREIN begäran, han helt enkelt inte har resurser att sätta upp en kamp i domstol.

I sin skrivelse till webbplatsägare, BREIN hotar rättsliga åtgärder mot dem som fortsätter att hålla sina ombud på nätet. I många fall, detta hot att bli stämda av ett konglomerat av US filmstudior är tillräckligt för att övertyga proxy ägarna att vika.

"Dessa webbplatser erbjuder medvetet en tjänst för att kringgå en domstol föreläggande. Om de inte uppfyller, Vi kommer att hålla dem ansvariga för skador,"BREIN regissören Tim Kuik sade i en kommentar till Tweaker.

Det ska bli intressant att se hur länge BREIN kan fortsätta denna katt-och råttalek. Proxyservrar riktade hittills var alla som särskilt riktar sig holländska besökare och finns på holländska servrar. Vare sig det kommer att vara lika effektiv mot webbplatser som tillhandahålls på annat håll återstår att se.

The Pirate Bay teamet informerade TorrentFreak att de inte är oroliga öde av sina holländska besökare. De förväntar sig att för varje proxy som går offline, nya kommer växa upp, vilket vanligtvis är fallet. Det finns gott om gratis proxy verktyg som finns och alla med en WordPress blogg kan ställa en upp på några få klick.

Om något, The Pirate Bay Besättningen tror att BREIN ger dem en hjälpande hand.

"Tack återigen för gratis annonsering,"Säger de.

The Pirate Bay har en poäng här. Allt prat om censur och blockader visas endast för att stärka den beryktade torrent site. När det talades om en brittisk blockad för två veckor sedan, lokal trafik ökade kraftigt. Och besökare från Belgien och Nederländerna har massivt vänt sig till proxy ställen efter torrent platsen censurerades det.

För att citera John Gilmore gång: "Nätet tolkar censur som skador och vägar runt den."

Från Torrentfreak.com

BREINless

http://kopimiuk.wordpress.com/2012/03/22/breinless-cunts /

https://kopimiuk.wordpress.com / feed /

Kopimi.co.uk
Storbritannien kyrkan Kopimism.

http://s2.wp.com/i/buttonw-com.png~~V

Världens-först-flying-file-sharing-drönare-in-action

0

Posted on Mars 21, 2012, i Uncategorized och märkta , , , , , . Bokmärka permalänk. Lämna en kommentar.

Världens-först-flying-file-sharing-drönare-in-action
http://kopimiuk.wordpress.com/2012/03/21/worlds-first-flying-file-sharing-drones-in-action /
https://kopimiuk.wordpress.com / feed /
Kopimi.co.uk
Storbritannien kyrkan Kopimism.
http://s2.wp.com/i/buttonw-com.png~~V

Hur upphovsrätten Industri Drives A Big Brother Dystopia

0

Ompublicerad FRÅN TORRENTFREAK.COM

Original av Rick Falkvinge.

Läggas ut denna stora bit Rick F / Torrentfreak

Alltför ofta hör jag att upphovsrättsindustrin inte förstår Internet, förstår inte net generation, förstår inte hur tekniken har förändrats. Detta är inte bara fel; Det är farligt fel. För att besegra en motståndare; måste du först komma till förstå deras sinnestillstånd, snarare än att måla dem som onda. Upphovsrätten branschen förstår exakt vad Internet är, och att det måste förstöras för att industrin att stanna ens den minsta relevanta.

Titta på de lagar som föreslås just nu. Allmän avlyssning. Obligatorisk medborgare spårning. Bannlysning, för Odin skull. Att skicka människor till exil. Alla dessa lagar följer en enda gemensamt tema: de syftar till att åter centralisera tillstånd att publicera idéer, kunskap, och kulturen, och straffa alla som kringgår de gamla portvakter 'Way utanför andel.

Med denna portvakt läge - med hade Detta gatekeeper position - lär någon vad som effekt är, i värsta bemärkelse. Om du kan avgöra vad kulturen, kunskap, och idéer är tillgängliga för människor - om du är i stånd att säga ja eller nej till att publicera en idé - då går mycket längre än kraften av ren publicering. Den sätter dig i en position för att välja. Den sätter dig i en position där du får bestämma människors referensram. Det ger bokstavligen dig möjlighet att bestämma vad folk diskuterar, känna, och tänka.

Möjligheten att utbyta idéer, kultur, och kunskap utan tillstånd och spårbarhet är inbyggd i grunden för nätet, precis som det var när Posten först tänkt. När vi skickar ett brev på posten, vi och vi ensamma bestämma om vi identifierar oss som avsändare på utsidan av kuvertet, på insidan för endast mottagaren känna, eller inte alls; ytterligare, ingen kan öppna våra slutna brev på väg bara för att kolla upp vad vi skickar.

Internet efterliknar här. Det är fullt rimligt att våra barn har samma rättigheter som våra föräldrar gjorde här. Men om våra barn har samma rättigheter, i den miljö där de kommunicerar, den gör en liten klass av industrier föråldrade. Därför, detta är vad upphovsrättsindustrin försöker förstöra.

De driver på för lagar att införa identifierbarhet, även för historiska uppgifter. Upphovsrätten industrin har varit en av de starkaste förespråkarna för datalagringsdirektivet i Europa, vilket mandat loggning av vår kommunikation - inte dess innehåll, men all information om vilka vi kontaktade när och hur - för en längre tid. Detta är data som används för att vara helt förbjudet att förvara av integritetsskäl. Upphovsrätten industrin har lyckats vända det från "förbjudet" till "obligatoriska".

De driver på för lagar som inför skuld på alla nivåer. En familj på fyra kan väckas i glömska av en industri kartell i en rättssal där oskuldspresumtionen inte finns (ett tvistemål), och de är verkar för brevbärare att vara ansvarig för innehållet i de förseglade budskap de bär. Detta går mot århundraden av tradition i posttjänster, och är ett sätt att genomdriva sin vilja utomrättsligt - utanför rättssalen, där människor har fortfarande ett minimum av rättigheter att försvara sig.

De driver på för lagar att införa avlyssning av hela befolkningen - och stämma för rätten att göra det innan det blir lag. Också, de gjorde det ändå utan att berätta att någon.

De driver på för lagar som skickar människor till exil, skära av deras förmåga att fungera i samhället, om de skickar fel saker i slutna brev.

De driver på för aktiva censurlagar att vi inte har haft i mer än ett århundrade, med barnpornografi som en murbräcka (på ett sätt som direkt orsakar fler barn ska missbrukas, att starta).

De driver på för lagar att införa spårbarhet även för vid minsta brott, som specifikt omfattar utbyte av kultur (som inte bör vara ett brott i första hand). I vissa fall, sådana lagar även ge upphovsrättsindustrin starkare rätten att kränka privatlivet än att landets polis.

Med dessa begrepp adderas, De kan slutligen - äntligen! - Kunna pressa ut vår yttrandefrihet och andra grundläggande rättigheter, allt för att kunna upprätthålla en onödig bransch. Det skapar också en storebror mardröm än vad folk skulle ha möjligen föreställa ett decennium sedan. Min odödliga fråga är därför varför människor vals tillsammans med det istället för att krossa dessa bastarder i ansiktet med den närmaste stolen.

På Juli 12, exempelvis, vi hör att Internetleverantörer i Förenta staterna börjar tjäna upphovsrätten industrin i behandlingen av sina egna kunder, fram till och med en eventuell exil av dem som medborgare, och troligen skrotning sin rätt till anonymitet för den redan pågående industrin spel Sue-a-farmor.

Detta är bunden till att bli ett skolexempel på dåliga kundrelationer i framtida marknadsföring böcker: att se till att dina kunder kan stämmas i glömska genom att hela branschen organisationer i riggad spel där de inte är ens oskyldig tills motsatsen bevisats. Allvarligt, vad var ISPS tänkande?

I dag, vi utövar våra grundläggande rättigheter - rätten till privatliv, rätten att uttrycket, rätt att korrespondensen, rätten att associera, rätten att montera, rätten till en fri press, och många andra rättigheter - via Internet. Därför, anonym och ocensurerad tillgång till Internet har blivit lika grundläggande en rättighet i sig som alla de rättigheter som vi utövar genom den.

Om detta innebär att en dum bransch som gör tunna runda plastbitar kan inte tjäna pengar längre, de kan gå i konkurs för alla jag bryr mig, eller börja sälja majonnäs i stället.

Det är deras problem.

Hur upphovsrätten Industri Drives A Big Brother Dystopia
http://kopimiuk.wordpress.com/2012/03/20/how-the-copyright-industry-drives-a-big-brother-dystopia /
https://kopimiuk.wordpress.com / feed /
Kopimi.co.uk
Storbritannien kyrkan Kopimism.
http://s2.wp.com/i/buttonw-com.png~~V

Letar lokal att hushålla i

0

Letar lokal att hushålla i

http://kopimistsamfundet.se/blog/2012/03/20/letar-lokal-att-hushalla-i/

http://kopimistsamfundet.se / matande

Det Missionerande Kopimistsamfundet
Missionerande Kopimistsamfundet

Stephen Fry pratar förnuft ...

0

 

Stephen Fry pratar förnuft ...

http://kopimiuk.wordpress.com/2012/03/19/stephen-fry-talking-sense /

https://kopimiuk.wordpress.com / feed /

Kopimi.co.uk
Storbritannien kyrkan Kopimism.

http://s2.wp.com/i/buttonw-com.png~~V

Bye Bye BPI

0

Posted on Mars 19, 2012, i Uncategorized. Bokmärka permalänk. Lämna en kommentar.

Bye Bye BPI

http://kopimiuk.wordpress.com/2012/03/19/bye-bye-bpi /

https://kopimiuk.wordpress.com / feed /

Kopimi.co.uk
Storbritannien kyrkan Kopimism.

http://s2.wp.com/i/buttonw-com.png~~V

Stormy Weather framåt för Kopimists

0

Andra Kopimists,

Som en religion, we do not actively engage in political debate of any kind. When SOPA and ACTA were up for debate, we politely abstained from railing against the injustices brought about by specific pieces of legislation or particular congresspersons. Olyckligtvis, Andra Kopimists, a very different assault on our ability to worship is happening now. It is much harder to see, och mycket svårare att sluta, than any public piece of proposed legislation. It is the willful filtering and censorship of the internet by the very private entities that provide the service, Internetleverantörer (Internetleverantörer), i Förenta staterna.

Struntprat du säger?!!? Inte i mitt land du säger!!?!! Den ursprungliga CNET News artikeln finns Här.

Det finns ingenting hemlighets eller conspiratorial om det. Flera stora internetleverantörer som erbjuder internet-tjänst för miljontals användare kommer att starta automatiskt övervaka dina aktiviteter. Om de tror att du gör intrång på någons upphovsrätt, då de meddelar dig. De kommer att föra register över alla potentiellt intrångsgörande handlingar. Om din Internet-anslutning fortsätter att användas för potentiellt intrång, De kommer att skicka fler meddelanden, och så småningom de kan minska din bandbredd eller tillfälligt avbryta din Internetleverantör. Dessa är inte små, obskyra internetleverantörer vi pratar om. Dessa är Comcast, Time Warner, och Verizon.

Om ett telekomföretag skulle ställa övervakningen programvara för telefonlinjer för att identifiera och registrera alla samtal som de anses olämplig, det skulle finnas en ögonblicklig och omedelbar förändring i abonnenter. Laglydiga människor skulle fly tjänsten att använda andra, mindre störande tjänster bara för att bevara sin integritet. På grund av den begränsade infrastrukturen och relativt litet antal företag som kör bredbandstjänster, för många människor som helt enkelt inte är möjligt. Många användare kommer inte att ha tillgång till en internetuppkoppling som drivs av en icke-sekretess-invaderande bolag.

Nu, För att avgöra om du eventuellt intrång på upphovsrätten, ISP kommer att behöva bestämma 2 saker: vad internet platser som du besöker, och vilken typ av data som utbyts med dessa webbplatser. Detta är i praktiken samma sak som att tvingas bära en fotled armband i utbyte mot att vara på en bit av privat egendom (som en butik eller campus). När denna infrastruktur är på plats, det är nästan skrattretande lätt att missbruka den.

Som Kopimists, vi respekterar det fria informationsflödet. Vi vill dela våra data, och vi vill att andra ska dela deras. Hur, därefter, kan någon stoppa deras Internetleverantör från att bestämma vilka webbplatser som besöks? Det kallas Tor, och det finns Här. Titta gärna in i den, och inrätta ett relä om du kan. Det är viktigt att notera att Tor används för legitima statliga och privat kommunikation varje enskild dag av tusentals användare. The people who run Tor are amazing individuals, arbetar nästan outtröttligt för att hjälpa Kopimists och andra likasinnade individer använder Internet för kreativ, Life-förbättra ändamål, even when their service providers or governments would force them to do otherwise. Tor har visat sig särskilt användbara för att öppna internetbaserade kommunikationslinjer i länder där regeringarna aktivt censurera det fria ordet mellan individer och omvärlden. Det finns många informativa videofilmer om Tor på deras hemsida samt YouTube och kanske hundratals intressanta artiklar på en mängd olika webbplatser. Det informationen finns där för dig att lära. Vänligen, lära sig om Tor och stödja denna underbara systemet.

Stormy Weather framåt för Kopimists
http://kopimistsamfundet.us/2012/03/17/stormy-weather-ahead-for-kopimists /
http://kopimistsamfundet.us / matande
Första United Church of Kopimism, USA
Seed tron
http://1.gravatar.com/blavatar/1d7b204762e54dcc82c54a462d11b480?s = 96&d = http% 3A% 2F% 2Fs2.wp.com% 2Fi% 2Fbuttonw-com.png

Kopimism I åtgärd

0

Hallå Kopimists,

Jag är glad att dela en länk till en underbar artikel med dig! Det verkar som om företags IT-samhället gör sin del för att främja Kopimism principer genom att vägra att bjuda på vissa statligt sponsrade censur projekt! Ars Technica artikeln finns Här.

Kopiera och utsäde,

AdVATAR

Kopimism I åtgärd
http://kopimistsamfundet.us/2012/03/15/kopimism-in-action /
http://kopimistsamfundet.us / matande
Första United Church of Kopimism, USA
Seed tron
http://1.gravatar.com/blavatar/1d7b204762e54dcc82c54a462d11b480?s = 96&d = http% 3A% 2F% 2Fs2.wp.com% 2Fi% 2Fbuttonw-com.png

Gå till toppen